Αρχική Σελίδα

Hebei Ruilangde Medical Equipments Technology Group Co., Ltd

Hebei Ruilangde Medical Equipments Technology Group Co., Ltd

1 2 3 4
Hebei Ruilangde Medical Equipments Technology Group Co., Ltd Hebei Ruilangde Medical Equipments Technology Group Co., Ltd Hebei Ruilangde Medical Equipments Technology Group Co., Ltd Hebei Ruilangde Medical Equipments Technology Group Co., Ltd
Company Show Company Show Company Show Company Show

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Maidesite
Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200
Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2009
Εξαγωγή pc : 40% - 50%
  • Η ιατρική Co. ΕΠΕ τεχνολογικής ομάδας εξοπλισμών Ruilangde Hebei είναι πιστοποιημένη σύγχρονη επιχείρηση του BV, η οποία καλύπτει την Ε&Α, την κατασκευή, το εσωτερικά εμπόριο και το διεθνές εμπόριο. Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης περιλαμβάνουν τα νοσοκομειακά κρεβάτια, τα κρεβάτια εγχώριας περιποίησης, τις αναπηρικές καρέκλες, τα μηχανικά δίκυκλα κινητικότητας και άλλα σχετικά προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης.
  • Το διάσημο σήμα-Maidesite μας ιδρύθηκε το 2013. Τα διαφορετικά προϊόντα σειράς κάτω από το εμπορικό σήμα Maidesite έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 20 χώρες και περιοχές. Το εμπορικό σήμα Maidesite όχι μόνο είναι κύριο της ανεξάρτητης ομάδας Ε&Α, αλλά και συνεργάζεται με πολλά πανεπιστήμια στα προϊόντα έρευνας και αναπροσαρμογών. Η επιχείρησή μας καθιέρωσε το πλήρες σύστημα QA/QC και πέρασε το Ι S Ο 9 0 0 1, Ι S Ο 1 πιστοποίηση 3 4 8 5. Περασμένη προϊόντα πιστοποίηση CE.
  • Υπάλληλοι επιχείρησης γύρω από 160 ανθρώπους, το γραφείο και το εργοστάσιο περισσότερα από 10.000 τετραγωνικά μέτρα, μονάδες παραγωγής περίπου 100 σύνολα. Η προηγμένες διαχείριση και η παραγωγικότητα μπορούν καλά να ικανοποιήσουν τις διάφορες μεγάλες διαταγές, OEM/ODM συμπεριλαμβανόμενο.
  • Αναμένουμε ειλικρινά να συνεργαστούμε με σας και να σας παρέχουμε ικανοποιητικές υπηρεσίες.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hebei Ruilangde Medical Equipments Technology Group Co., Ltd

Τηλ.:: 86-318-5201910

Φαξ: 86-318-52019112

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)